Kauppakeskus

Helppoa elämää

Kivistössä kaikki on lähellä kävely- tai pyörämatkan päässä. Myös junalla, bussilla tai omalla autolla pääsee suoraan keskelle kauppakeskusta. Alueella on kaupallisten palveluiden lisäksi laajat julkiset ja yksityiset palvelut: terveydenhuollosta kouluihin ja liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Kivistön aluetta kehitetään yhdessä Vantaan kaupungin kanssa.

Kaupan_jakautumispiirakka2_turkoosi

Palveluita ja ostovoimaa

Kauppakeskuksessa on laaja ja ainutlaatuinen kirjo erikoiskaupan liikkeitä ja palveluita. Yli 100 000 neliötä muotia, sisustusta, urheilua kahviloita ja ravintoloita. Hypermarketit Prisma ja Citymarket takaavat asiakasvirrat. Kivistön vaikutusalueella, puolen tunnin ajomatkan säteellä asuu 1,1 miljoonaa kuluttajaa. Arvioitu asiakaskäyntimäärä on 7 miljoonaa vuodessa, arvioitu myynti 250 miljoonaa euroa vuodessa.

• koko kaupunkikeskus 150 000 m2
• kauppa- ja palvelukeskus 110 000 m2
• 1. vaihe noin 55 000 m2
• Prisma ja Citymarket noin 20 000 m2
• yhteensä noin 145 liikettä

Vahva päivittäistavaratarjonta, viihtyisät ravintolat sekä valoisat yleiset tilat

Ankkuritoimialana on päivittäistavara, jonka monipuolisen tarjonnan turvaa viisi alan toimijaa. Lisäksi ankkureina kodinsisustamisen ja muodin toimijat sekä terveysasema ja kirjasto. Elämyksellisyyttä luovat monipuoliset ravintolakonseptit sekä elokuvateatteri ja lasten liikuntaseikkailupuistot. Sisäilmettä leimaavat valoisuus, ilmavuus ja hyvät näkymät. Keskuksen kantavana ajatuksena on asioinnin helppous ja laaja palvelutarjonta. Tilavat aulat mahdollistavat pop up -myymälät uusien konseptien testaamiseen.